Behandlingsmeny

MOBIL MASSAGE STHLM

BEHANDLINGAR

 

LÖSGÖRANDE • RÖRELSEFRIHET • MER ENERGI

 

Tack vare en mängd olika tekniker hjälper massage till att lindra flertalet symptom. Den grundläggande aspekten av massage är att den

lösgör fysiska spänningstillstånd med ökad rörelsefrihet och minskad smärtkänsla som följd.

MÅR DIN KROPP BRA - SÅ MÅR DU BRA

 

Ensidigt arbete, skador, olyckor, stress mm orsakar spänningstillstånd i din kropp. Dessa förhindrar fria flöden i kroppen med försämrad närings- och syretillförsel som följd. Detta kan yttra sig som smärta vid vissa rörelser eller som minskat utslag i rörelseomfånget, kanske lyfter du inte lika lätt och högt med vänster arm som med höger.

 

Efter en massagebehandling får din kropp en bättre genomblödning vilket underlättar tillförsel av nytt syre och näringsämnen till kroppens celler samt en ökad borttransport av slaggprodukter vilket gör dig friskare och starkare.

Hos Mobil Massage Stockholm kan du välja mellan flera olika massagebehandlingar, allt efter vad just du behöver.

https://ww1.clinicbuddy.com/patients/view_available_bookings.php?clinic=3087&style=default&terapeut=&headercolor=73eb7b

BEHANDLINGSMENY

 

Här finns en översikt för de olika behandlingstyperna vi erbjuder. Vid flera av behandlingarna kan du själv välja tidslängden och innehållet exempelvis rygg, ben, nacke osv vilket gör att du lättare kan passa in en behandling i vardagen.

Är du osäker på vad du vill ha eller behöver är du välkommen att höra av dig till oss för mer information.

 

Svensk klassisk massage - Avslappning

 

En avslappnande massage som hjälper kroppen att frigöra hälsosamma hormoner och ökar kroppens förmåga till läkning. Du kan välja mellan flera olika tidslängder och behandlingens innehåll.

 

Svensk klassisk massage - djupgående

 

En behandlingsform där vi arbetar mer djupgående med att lösgöra spänningar. Du kan välja mellan flera olika tidslängder och behandlingens innehåll.

 

Muskulering - Behandlande

 

När du har ett specifikt problem du vill bli av med är denna behandlingsmetod mest lämpad. Här går vi igenom dina muskelfunktioner och arbetar endast med de muskler som behöver frigöras eller stärkas.

 

Lymfmassage

 

Lymfmassage är en mjuk behandlingsform som stimulerar immunförsvaret, ger dig mer energi och som avlägsnar överflödig vätska från kroppen. Endast 75 och 90 minuters behandlingstider.

Sittande massage

 

En massage som utförs i massagestol med kläder på. Energigivande eller avslappnande. Du kan välja mellan flera olika tidslängder och behandlingens innehåll. Lämpliga behandlingstider är 15 min, 20 min och 30 min.

Påklädd massage

 

En mycket mjuk behandlingsform för dig som vill prova på att få massage utan att behöva klä av dig. Välgörande "lugn och ro" hormonet Oxytocin stimuleras och du blir mentalt och fysiskt avslappnad. Du kan välja mellan flera olika tidslängder och behandlingens innehåll.

Massage för fler än 3 personer

 

Här kan du skicka en förfrågan när ni är fler än 3 personer som önskar massage vid samma tillfälle.

Copyright 2018 All rights reserved